Dia Internacional de la Mare Terra: 22 d’abril de 2024

El pròxim 22 d’abril celebrem el Dia Internacional de la Mare Terra i, a la biblioteca del CEFIRE CTEM, un any més, volem retre homenatge a aquest dia tan important.

Vivim en un planeta que literalment es fon. Al llarg de la història, l’evolució climàtica natural del planeta ha passat per èpoques de refredament i calfament global per la seua pròpia variabilitat natural. No obstant això, cada vegada és més evident que els humans hem causat la major part del calfament del segle passat mitjançant l’emissió de gasos que retenen la calor.

Recordarem en aquest Dia Internacional de la Mare Terra que necessitem un canvi cap a una economia més sostenible que funcione tant per a les persones com per al planeta.

Per això, a la biblioteca del CEFIRE CTEM, hem recollit uns materials i recursos en línia dedicats al Dia Internacional de la Terra perquè pugau treballar, aprendre i celebrar aquest Dia amb el vostre alumnat. També hem elaborat una selecció de la bibliografia disponible per a préstec en la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Internacional-de-la-Mare-Terra-22-abril-2024