Menudaciència-3a Setmana

Continuem des del Cefire CTEM proposant reptes als més xicotets de la casa. Es tracta de que realitzes un experiment divertit, didàctic i que et facilitarà l’aprenentatge de coneixements científics bàsics.

 

El repte consisteix en realitzar un experiment en  família (sempre que algú  dels membres estiga cursant les etapes educatives de 0 a 12 anys),  dels  5 experiments que et proposem. Tots ells estan pensats per a realitzar-los amb materials casolans i  descrits amb instruccions senzilles i amb molta  informació addicional per a què la comprensió dels  conceptes científics siga complerta. 

Per a acabar el repte, pots compartir l’experiència amb un xicotet vídeo, amb una duració aproximada de 2 minuts, per qualsevol xarxa social: Twitter, Instagram, Facebook anomenant  al @CEFIREambitCTEM i utilizant les espongetes #ReptesCEFIRE i #apropemlaciencia.

 

Els vostres vídeos ajudaran a que altres famílies s’animen a apropar la ciència als xiquets i les xiquetes des d’edats primerenques.

 

Els 5 experiments proposats te’ls pots descarregar ací, Fitxer PDF

Repte_3-MENUDACIENCIA

Per a baixar-te la fitxa ací

 La ciència salva vides #JoEmQuedeACasa