LA CIENTÍFICA PROTAGONISTA D’AQUEST REPTE ÉS…

Al llarg de la història algunes dones van aconseguir el reconeixement que mereixien però unes altres van veure com ells eren premiats per descobriments que elles havien aconseguit. Moltes van caure en l’oblit. Necessitem conéixer la història d’aquestes dones, perquè per a esmenar un problema no hi ha res com aprendre dels errors del passat.

Afortunadament, les coses en l’actualitat són una mica diferents, però encara queda molt per aconseguir perquè una dona científica tinga les mateixes oportunitats que els seus companys masculins.

En aquest repte, us convidem a visualitzar el vídeo que hem realitzat i parar atenció a les dades que en ell us donem. Després us podeu aventurar a donar el nom de la dona de la qual parlem i que tan important ha sigut per a la Ciència.

Ha arribat el moment de conéixer més detalls de la seua vida i el seu treball, per a això heu de punxar en el següent enllaç:

Us podeu descarregar ací el PDF