REPTE BANDERES I COFRES

Us proposem un joc de lògica per a l’alumnat. És una variant del “Màster Mind”, en un entorn de pirates i tresors.
Hi ha dos vaixells pirates, el primer té un cofre però no sap la combinació del cadenat i el segon el sap. El primer vaixell pirata es comunica amb banderes i li demana a l’altre vaixell la clau. El segon vaixell li proporciona combinacions de dígits, però com no s’emporten molt bé, indiquen si la bandera o número estan en la combinació i si la posició o ordre és la correcta.
Per a començar us aconsellem que els més xicotets retallen i acolorisquen les banderes per a manipular-los i que gradualment es vagen desprenent de la manipulació i busquen les seues pròpies estratègies. Us atreviu a trobar el tresor?
Està graduat en funció de la dificultat

1r.CICLE       2n. CICLE                 3r.CICLE