Dia Mundial de l’Autisme. 2 abril 2020

El CEIP Botànic Calduch, un any més vol sumar-se a la campanya del 2 D’ABRIL DIA DE L’AUTISME. Per això, us proposem el següent:

Feu un dibuix o un mural d’una peça de puzzle i una ferramenta que us agrade (un martell, tornavís, clau anglesa…), i escrigau la frase que s’ha proposat a nivell nacional per la federació d’associacions d’autisme:

PUC APRENDRE, PUC TREBALLAR

 

Seguidament, us feu una foto amb el vostre dibuix i la vostra familia i l’envieu al correu

atenciodiversitat@botaniccalduch.com

Teniu fins al pròxim 31 de març per enviar les vostres fotos. El dia 2 d’abril penjarem un video a la web de l’escola, amb totes les fotos rebudes.

Animeu-vos!!!

 

Sota el lema «Puc aprendre. Puc treballar«, aquest any volem centrar l’atenció al voltant de dos eixos fonamentals per a la millora de la qualitat de les persones amb TEA: l’accés a una educació i a un treball de qualitat que s’adeqüe a les capacitats, prioritats i necessitats específiques de cada persona amb TEA.

Permetre a les persones amb TEA viure satisfactòriament i de la manera més autònoma i independent possible requereix un canvi de mentalitat en la societat per recolzar les seues capacitats, prioritats i necessitats; crear i mantenir els serveix de suport necessaris i promoure l’accessibilitat del col·lectiu en tots els sectors.

#2abril #PucAprendrePucTreballar #PuedoAprenderPuedoTrabajar