INF 4 anys. Taller de mares i pares: «La Gallineta Cega» i «1,2,3 paret»

Vila-real, 5 de desembre de 2017

Aquest dimarts han vingut a jugar amb nosaltres Marta,Mamen i Marian, les mamas de Nico, Valeria i Martín.

En aquesta ocasió les mamas ens han preparat dos jocs molt divertits.

El primer d’ells és el «Joc de la Gallineta». Per jugar, hem format tres rogles. Al mig del rogle es fica  un xiquet o xiqueta amb els ulls tapats amb un mocador. La mamà li dona tres voltes sobre ell/a mateix per despistar. Tot seguit cantem cançó de la Gallineta. Quan la cançó acaba, la Gallineta qui estava al mig del rogle s’apropa a un xiquet o xiqueta i tocant sense veure’l ha d’endevinar de qui es tracta. Si ho endevina ara serà aquest/a la Gallineta i s’haurà de ficar al mig del rogle amb els ulls tapats.

Després ens han ensenyat a jugar a «1, 2, 3 paret».

Moltes gràcies a les tres per vindre. Estem segurs de que repetiran perquè ens ho hem passat molt bé!

Us deixem unes fotos del taller