PRI6 s’acomiada de l’escola en l’acte de final d’etapa

Un curs més, l’alumnat que va començar ja fa nou cursos, al setembre del 2007, finalitza l’etapa d’Educació Primària. En breu iniciaran els seus estudis el els corresponents Instituts d’Ensenyament Secundari, molts al IES Francesc Tàrrega, i uns pocs al IES Miralcamp, Broch i Llop i Santa Maria. Abandonen així la seua escola, el lloc on han fet les seues primeres grans amistats.

Allà pel setembre de 2007, dos grups de xiquets i xiquetes nascuts l’any 2004 començaren els seus estudis d’Educació Infantil, essent les seues mestres tutores Eva Sierra, M Jesús Bayarri i Mònica García,  passant a cursar Educació Primària el curs 2008/2009, on els van acompanyar Mari Carmen Català, Sari Pitarch, Anna Àngeles i Sílvia Cubero, a més de tota la resta de mestres especialistes.

Us deixem el video homenatge del pas de la promoció 2007/2016 per el CEIP Botànic Calduch

 

En un acte que s’ha celebrat la vesprada del dimarts 21 de juny a l’aula de música, senzill però emotiu i amb la presència de les seues famílies, Carlos Bernat i Sussana Pallarés, els tutors que els han acompanyat durant els cursos de PRI5/6, els han fet entrega d’un diploma recordant el seu pas per el Col·legi Públic Botànic Calduch, i l’orla recordatòria dels seus companys i companyes de classe.

Ací teniu el resum fotogràfic de l’acte

Tot seguit, els seus mestres els han regalat un vídeo amb moments de la seua vida escolar, que han fet caure més d’una llagrimeta i moltes rialles, tant entres l’alumnat com entre les seues famílies.

Us deixem ací el vídeo homenatge de la promoció 2007/2016 del CP Botànic Calduch

Per tancar l’acte, cadascú dels dos grups, ha mostrat la coreografia que han preparat al llarg de les últimes setmanes, i que s’han preparat ells sols, demostrant que a més d’aprendre molts continguts acadèmics, també han aprés a treballar en equip, de forma cooperativa i coordinada, i que a més, s’ho han passat d’allò més be, primer assajant, i al final mostrant el resultat a les seues famílies.

Coreografia de PRI6A

 

Coreografia de PRI6B

Des de l’escola estem segurs que us continuareu esforçant per anar superant objectius i vos desitgem molta sort a la nova etapa educativa que us espera!!!

I recordeu que un xicotet tros vostre es queda per sempre a l’escola i que allà on estigau, Botànic Calduch sempre serà la vostra escola. Tots els i les mestres esperem que tingau molta sort en el vostre pas a l’institut i us desitgem tot el millor. Fins sempre!