INF-4 anys. Projecte de treball «Els i les policies»

Els xiquets i xiquetes d’Educació Infantil 4 anys estem estudiant el projecte de treball «Els policies». Aquesta setmana hem tingut dos visites molt especials al cole, una de la Policia Nacional i altra de la Policia Local de Vila-real.

Ens ha explicat que fan cada dia, hem preguntat moltes coses, hem vist com són els seus uniformes, però el que més ens ha agradat han sigut els seus vehicles.

El proper dimecres anirem de visita a la comissaria del la Policia Local de Vila-real i així tindre més informació per completar en nostre projecte de treball.

Mireu quines fotos més xules ens hem fet

Visita de la Policia Nacional

Visita de la Policia Local

Des del centre volem donar les gràcies tant al Cuerpo Nacional de Policia i en especial als agents de la comissaria de Vila-real, així com a la Policia Local, que han tingut l’amabilitat de vindre a compartir amb l’alumnat un ratet de la seua jornada laboral i atendre pacientment a totes les seues preguntes. Moltes gràcies!!!