Com parlar sobre la mort als xiquets

Vos deixem un recull de recursos que vos ajudaran a tractar el tema de la mort i gestinar els dols amb els xiquets.

 

Sovint els pares i mares ens demaneu consells als mestres sobre com tractar aquest tema amb els menuts quan ha mort  un animalet que tenieu a casa o se n’ha anat un familiar. La mort forma part de la vida però contínua sent un tema tabú a la nostra cultura, cosa que ens fa als adults que resulte tant difícil d’explicar i tractar amb als xiquets donat que no estem acostumats a parlar-ne. Per això vos deixem ací alguns consells i recursos per tal que pugau gestionar el millor possible aquesta nova situació.

A la biblioteca de pares del nostre centre teniu llibres que tracten aquest tema. Podeu fer ús del servei de prèstec tots els dilluns de 16-17h (d’octubre a maig).

Vos deixem ací dos àudios:

Enllaços de pàgines i articles relacionats: