Tallers Reanimació Cardio Pulmonar (RCP)

Novembre 2023

Des del Centre de Salut Dolores Cano, El Pilar, a més de les activitats trimestrals amb l'alumnat, també famílies i mestres rebem formació.

Els i les mestres, la setmana passada, vam rebre una sessió de primers auxilis, i aquesta setmana, dimarts 14 de novembre famílies i dimecres 15 mestres, vam poder participar a un taller de Reanimació Cardio Pulmonar, on a més de les tècniques bàsiques per fer front a una emergència, també vam tractar temàtica referent a atragantaments.

Tot i ser tallers amb nocions molt bàsiques, sempre són molt útils i ens serveixen de recordatoris per enfrontar situacions tant de tipus quotidià com d'altres més excepcionals en les quals una intervenció ràpida, serena i adequada, ens podria ser de molta utilitat.

Moltes gràcies al personal sanitari del Centre de Salut per les interessants xarrades!!!