Festa de la castanyada. Ed. Infantil PRI1/2

Vila-real, 27 d'octubre de 2022

Celebrem un any més l'últim divendres del mes d’octubre una festa molt especial, la de la tarcor, «La festa de castanyada».

Tot l’alumnat d’Educació Infantil junt al del primer cicle d'Educació Primària ens hem ajuntat al pati d’Educació Infantil per donar la benvinguda a la tardor i rebre amb molt d’estima la visita d’una doneta molt velleta que viu dalt de la muntanya: «La castanyera», que enguany ha tingut dos acompanyants de la seua famĺia.

Li hem cantat i ballat  les cançons de «M’agrada la Tardor» i «Las castanyera».

A continuació hem obert la nostra carmanyola i hem berenat els productes típics de la tardor que molt amablement ens han ficat les nostres famílies. Per completar el berenar també hem menjat altres llepolíes.

Una vegada acabat el berenar era l’hora de jugar. Grans i menuts/des hem pogut gaudir d’una estona de joc lliure al pati.

 

L'alumnat de PRI1/2 no sabeu l'alegria de retrobar-se amb companys i companyes d'infantil i de jugar al pati.

Ja per acabar hem visitat la taula de la Tardor on hi havia una gran representació de fruits i fruites típiques d’aquesta estació: Raïm, taronges, pomes, caquis, carabassa, anous, ametlles.... han sigut alguns dels productes que hem pogut observar, tocar i olorar.

Hem acabat la vesprada fent-nos la foto amb el cartell de la festa i amb la castanyera i la seua família

 

Ha sigut una vesprada de germanor molt divertida i lúdica que ens ha deixat amb moltes ganes de repetir.

Moltes gràcies Anna, Sergi i Aitana per vindre a passar la vesprada amb nosaltres!!!