PROMOCIÓ 2014/2023. Acte final d’etapa

Vila-real, dijous 22 de juny de 2023

Com cada final de curs, l'alumnat de PRI6 viu moments molt especials. A més de totes les activitats de final de curs com viatges, festivals, comiats, festa de l'aigua, eixides en bici, balls... són moltes les vivències i aprenentatges que han viscut nou cursos al centre. Amb l'acte de hui es pot dir que finalitzen l'etapa d'Educació Primària i emprenen un emocionant viatge fora del CEIP Botànic Calduch.

Els últims dies han estat plens d'emocions, incertidumbre del que els esperarà al setembre als diferents centres d'Educació Secundària... i a la fi hui ha arribat l'esperada "graduació", un senzill però emotiu acte acompanyats de famílies i de molts i moltes de les mestres que els han acompanyat al llarg d'aquestes etapes d'Educació Infantil i Primària, que posa punt i final a la seua estada al CEIP Botànic Calduch.

La major part començaren al setembre de 2014 l'etapa d'Educació Infantil, uns altres per diferents circumstàncies es van anar incorporant  i abandonant el col·legi al llarg dels cursos, però tots i totes s'emporten una motxilla carregada d'experiències d'aprenentatge i creixement que segur que tardaran molts anys en oblidar.

ADRIANA, AITANA, ABRIL, PAU, MOHAMED ZIAD, CARLOS ESTEBAN, ALEJANDRO, IBRAHIM, IRENE, IAGO, ALEIX, PAULA, ANA MARÍA, YASSER, AMINA, AROHA, AARON, IKER, PAULA, RAFENE, MARC, MARC, XAVI, CONSTANTIN DAVID, ANA, HUGO, GABRIEL, LEIRE, AARON, ERIKA SOFIA, JESÚS, OUSSAMA, IRENE, KAREN, ALEXIS, MIREIA MARÍA, JENNIFER ISABEL, DIEGO, ILDA, NADA, ALBERT, ALEJANDRO, LUCIA, MARC, DAVID, BALMA, ALESSIA VALENTINA, MARÍA CAMINO, GIULIETTA, MARCOS, GONZALO,

Seguiu tots i totes esforçant-vos per finalitzar profitosament l'ensenyament obligatori a l'Educació Secundari fins que ja pugau començar a decidir cap on voleu seguir el viatge de la vostra vida.

Esperem no ens oblideu mai... recordeu que encara que marxeu, una xicoteta part vostra es quedarà a la vostra escola... Botànic Calduch!!!

Us deixem les fotos de l'acte i el video que des del centre hem preparat com a homenatge