PRI3/4. Finalització UD Esports adapats. Visita Elena Roma

Vila-real, 16 de març 2023

Donem per finalitzada la unitat diàctica d'esports adaptats amb la xerrada d'Elena Roma nadadora adaptada del Club Tritons de Vila-real, Campiona d'Espanya en 50 esquena 2022, subcampiona en 50 braç i 150 estils i record Espanya 100 esquena S4).

Ens ha contat la seua experiència esportiva des que per una malaltia es va quedar en cadira de rodes. Ha sigut una activitat molt enriquidora per a tot l'alumnat, molt emotiva i sobretot molt encoratjadora, tot un privilegi tindre-la entre nosaltres explicant-nos la seua experiència vital i responent a les nostres preguntes.

Amb aquesta activitat, finalitzem aquesta UD on hem aprés esports adaptats com la boccia, el goalball, el vòlei adaptat, slalom en cadira i bàsquet en cadira de rodes.

Tot gràcies a la col·laboració de la Federació Valenciana d'Esports Adaptats (mil gràcies Igor) i a la Fundació Trinidad Alfonso amb la qual estem vinculats amb el projecte EF+1, del qual gaudim per ser centre CEPAFE.