Carnestoltes 2023

Divendres 17 febrer 2023

Després de la obligada pausa pandèmica, reprenem la tradicional celebració del carnestoltes.

Hem tornar a fer la desfilada per la rodalia de l'escola acompanyats per la xaranga "Clau de Show" que ha patrocinat l'AMPA del centre.

La celebració ha  finalitzat, primer amb un ball comú al ritme del Mambo Number 5 de Lou Vega, i després al ritme de "Clau de Show".

La temàtica triada aquest curs han sigut els jocs de taula: Monopoly, cartes de poker, Plaumòbils, Uno, Legos, Parxís, Qui és qui, Mr. Potato, dominó, tragaboles... Gran feinada de les famílies i mestres confegint les disfresses, originals i molt divertides. Moltes gràcies famílies!!!

Des del centre volem donar les gràcies a l'AMPA del centre per l'animació de la xaranga i als pares i mares que s'han afegit a l'organització de l'activitat donant seguretat a la cercavila tallant els carrers del a rodalia del centre en absència de recursos municipals per fer-ho.

Us deixem un breu video resum i fotos de la celebració