PRI1/2. Practiquem amb les cadires de rodes

Vila-real, febrer 2023

Les nostres companyes i companys de PRI3/4, a Educació Física estan fent una Unitat Didàctica d'Esports Adaptats. Igor, el tècnic de la Federació Valenciana d'Esports Adaptats que ens està apropant tot un mon d'activitats esportives que realitzen les persones amb mobilitat reduïda, ens ha motivat per utlitzar les cadires de rodes amb les que juguen a bàsquet, aprofitant que aquesta setmana les teníem al centre.

Ha sigut un breu tast, tan sols hem practicat un poc amb elles, però esperem que l'experiència haja sigut útil als nostres xiquets i xiquetes de PRI1/2 per a prendre un poc de consciència sobre la dificultat de viure en un mon massa ple d'obstacles per a les persones que per diferents motius es desplacen amb cadires de rodes, i del complicat que pot arribar també a ser fer esport i amb la destresa que els veiem utilitzar-les, el mèrit que això suposa i les poques vegades que tenim oportunitat als mitjans de comunicació, que pràcticament sols es fan resò quan retransmeten els Jocs Paralímpics.