Inf4. Eixida al Bioparc

València, 5 d'abril de 2022

Hola a tots i totes.

Som els xiquets i xiquetes d’infantil de 4 anys, la classe dels policies i la classe de superherois i superheroïnes.

Us anem a contar la nostra gran experiència!! El 5 d’abril vam anar per primera vegada d’excursió tots junts i estàvem molt emocionats.

Després d’estudiar a la classe els animals salvatges, les nostres senyos Elena i Vero, ens van donar una gran sorpresa quan ens van dir que ens anàvem d’excursió al BIOPARC!!!

Estàvem nerviosos, emocionats i amb moltes ganes que arribarà el dia per anar d’excursió.
Per fi va arribar el dia i estàvem tots preparats i preparades amb les nostres motxilles i molta il·lusió.

Vam començar l’aventura a les 9 del matí quan vam pujar a l’autobús, que emoció i que ganes!!

En arribar allí estaven Rosa i Dani, els monitors del Bioparc per donar-nos la benvinguda i començar la gran aventura per veure els animals que havíem treballat a classe.

Vam esmorzar per agafar forces i vam començar a recórrer per aquells paisatges. Primera parada La sabana, continuar per la selva i finalitzar en Madagascar. Allà per on passàvem veiem tots els animals que coneixíem i ens agradava cada vegada més.

Al final del matí vam dinar i allí vam recuperar forces per continuar gaudint de l’excursió

Després de dinar, vam fer dos activitats, la primera d’ella va ser un conte molt divertit i després ens van ensenyar unes aus molt boniques.

I ahí va acabar la nostra gran aventura!!. Ens ho vam passar d’allò més bé!!! Per ser la nostra primera excursió va estar genial. Esperem amb ganes la pròxima!!

Us deixem un recull de fotos de l'activitat