Escola d’Art Ateneu Cultural Ciutat de Manises

Província: València

Ciutat: Manises

Adreça: Carrer Fra S. Mollar Ventura 7, 46940, Manises, València, Comunitat Valenciana

Descripció: L’Escola d’Art de l’Ateneu Cultural Ciutat de Manises es caracteritza per l’ús d’una metodologia pròpia basada en la pràctica i unint filosofia, ciència i art amb la finalitat principal de ser més humans. Des dels seus inicis, l’any 2010, fonamenten el seu treball amb metodologies actives. Va ser en 2017, a partir d’una formació del professorat centrada en el projecte Aula del Futur quan es van dedicar a adequar els espais educatius i aplicar les TIC com a eines que milloren el procés d’aprenentatge.

Un centre Artístic que utilitza el model de l’Aula del Futur – L’Aula del Futur (intef.es)

Aula del Futur – Ateneu Cultural Ciutat de Manises (ateneumanises.com)

  >   Centres AT