Aules transformadores a la Comunitat Valenciana

Aules transformadores

Pròximament es podrà sol·licitar realitzar una visita personalitzada per a cada centre que així ho desitge a les aules transformadores que s’implantaran en la Comunitat.

Aula del Futuro CV

En abril de 2022 es va inaugurar a València l’Aula del Futur de la Comunitat Valenciana gràcies a la col·laboració entre el Ministeri d’Educació i Formació Professional, que gestiona el projecte a través de l’Institut Nacional de Tecnologies Educatives i Formació del Professorat, i la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació. La ministra Pilar Alegria i el conseller Vicent Marzà van presentar el laboratori de formació de professorat pertanyent a aquest projecte que s’implanta en la primera de les comunitats autònomes de l’Estat.

Inaugura AdF

A l’Aula del Futur de la Comunitat Valenciana es realitzen formacions i dinàmiques per a sensibilitzar i formar al professorat. Si es desitja realitzar una visita a l’Aula del Futur de la Comunitat Valenciana, s’ha d’emplenar un formulari de visites. Una vegada es reba la sol·licitud i s’estudie, s’enviarà un correu electrònic confirmant la visita de l’aula.

Formulari visita AdF Valencia