Aules transformadores a la Comunitat Valenciana

Aules transformadores

La Subdirecció General de Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport està implantant al llarg de la geografia de la Comunitat Valenciana una sèrie d’espais físics en els quals es pot realitzar una formació guiada per la xarxa d’assessories dels CEFIRE.

Pròximament es podrà sol·licitar realitzar una visita personalitzada per a cada centre que així ho desitge a les aules transformadores que s’implantaran en la Comunitat.

Aula del Futuro CV

En abril de 2022 es va inaugurar a València l’Aula del Futur de la Comunitat Valenciana gràcies a la col·laboració entre el Ministeri d’Educació i Formació Professional, que gestiona el projecte a través de l’Institut Nacional de Tecnologies Educatives i Formació del Professorat, i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. La ministra Pilar Alegria i el conseller Vicent Marzà van presentar el laboratori de formació de professorat pertanyent a aquest projecte que s’implanta en la primera de les comunitats autònomes de l’Estat.

Inaugura AdF

A l’Aula del Futur de la Comunitat Valenciana es realitzen formacions i dinàmiques per a sensibilitzar i formar al professorat. Si es desitja realitzar una visita a l’Aula del Futur de la Comunitat Valenciana, s’ha d’emplenar un formulari de visites. Una vegada es reba la sol·licitud i s’estudie, s’enviarà un correu electrònic confirmant la visita de l’aula.

Vull visitar una aula transformadora
Formulari visita AdF Valencia