>   Preguntes freqüents

Fòrum Aules Transforamdores

Escriu al fòrum qualsevol inquietud, dubte, observació o suggeriment.

Per a accedir-hi, fes clic en la icona i després hauràs d’introduir el teu usuari i contrasenya d’Aules. A continuació, escriu la paraula aules” per a matricular-te al fòrum.

Una vegada t’hages inscrit al fòrum, ja podràs accedir a partir d’aquesta icona o a partir de la plataforma d’Aules dins del sabor formació.

Preguntes més freqüents

He d’inscriure’m per a iniciar el procés de transformació en el meu centre/aula?

No. Cada docent o centre pot implementar qualsevol canvi en la línia proposada sense necessitat d’inscriure’s en cap lloc. Una vegada aconseguit, pot sol·licitar el reconeixement com a Aula Transformadora.


És imprescindible tindre una aula totalment dotada per a poder començar a treballar?

No. L’essència del projecte és que els centres educatius innoven en la manera d’ensenyar, a través dels seus docents treballant tant individualment com, en una segona fase, de manera col·laborativa. Aquesta innovació passa per usar d’una banda metodologies i estratègies d’aprenentatge actius i d’altra banda els espais i el mobiliari del centre de manera flexible, traient el màxim profit possible a la tecnologia disponible.


Les Aules Transformadores estan subjectes a una convocatòria o a una subvenció?

No. El personal docent i els centres educatius poden sol·licitar el reconeixement, formar-se o entrar a formar part de la comunitat quan ho desitgen. Únicament la formació oferida des de la xarxa CEFIRE està subjecta a convocatòries que es publiquen en la web.

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?usuario=formacion&idioma=es


Puc presentar el meu centre com a exemples d’Aula Transformadora encara que no haja fet res relacionat amb la formació que s’ofereix baix aquest títol?

Sí. Molts centres porten temps realitzant transformacions a nivell metodològic, espacial o tecnològic amb molt de criteri i molt bons resultats. Aquestos centres també tenen la categoria d’Aula Transformadora si ho desitgen, podent enriquir-se de tot el que aquesta comunitat els ofereix.


Necessite ser docent per a formar part de la comunitat Aules Transformadores?

Sí. Per a entrar a formar part d’aquesta comunitat és necessari presentar un document acreditatiu que s’està treballant en un centre educatiu (credencial, full de serveis, certificat de Direcció…). D’aquesta manera garantim que és un entorn segur.


¿Tienes más preguntas? Ponte en contacto con nosotros mediante el correo electrónico aulestransformadores@gva.es o bien deja tu mensaje en el foro que encontrarás en la web.