Aules Transformadores, què és i per on començar (nivell inicial)

Comença el 24 d’octubre una formació enterament en línia per a ajudar-te a introduir-te en el projecte “Aules Transformadores”. Al llarg de quatre setmanes i tres sessions en línia, coneixerem el projecte i, a partir d’experiències de centres de la nostra comunitat, descobrir que ja estàs duent a terme estratègies innovadores que fan que el teu dia a dia i el del teu alumnat siga cada vegada més ric. Reflexionarem sobre quines estratègies metodològiques empres, com uses els espais dels quals disposes i com traus profit a les tecnologies al teu abast per a veure quin pot ser el teu següent pas en el teu creixement professional, buscant el que et motiva i emociona com a docent.
Aquest curs està pensat per a introduir a docents en el projecte “Aules Transformadores” i orientar-los cap a formacions posteriors d’un nivell més avançat, ja siga a nivell individual o en equip.

✅📌☝️🔊 Inscripció oberta per al curs online “Aules Transformadores (nivell inicial). Què és i per on començar”.

 📆 24 d’octubre a 28 de novembre, amb tres sessions síncrones online (24 d’octubre, 14 i 21 de novembre, de  17:30 a 20:00) 

⏳ 20 hores   
➕ Tota la INFO i ✍️ (fins al 9 d’octubre)👇🔗http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10450280&usuario=formacion   

#AulesTransformadores #AuladelfuturCV  #CEFIRE

  >   Formació