JORNADA SOLIDÀRIA IES 3S

Divendres que ve 22 de desembre (últim dia abans de les vacacions) se celebrarà una nova jornada IES 3S (IES Saludable, solidari i sostenible).  

En esta ocasió, la jornada inclou una carrera solidària que es realitzarà al Jardí de la memòria (voltants del cementeri) de 9:30h a 13:00h.  

Per a participar en esta carrera, l’alumnat ha d’inscriure’s aportant almenys un kg de menjar no perible per a menjadors socials del barri o un joguet nou que l’associació Consciencia’t destinarà a xiquets que no poden rebre regals per Nadal. Esta aportació s’entrega al tutor/a a partir de  hui mateix. 

Córrerno és obligatori però la classe més solidària (la que més recapte) rebrà un premi, així que es pot aportar sense córrer.  

Els tutors estan entregant ja les autoritzacions per a poder participar en la carrera. Estes hauran de ser retornades firmades com més prompte millor per tots dos progenitors (en cas d’haver-los) en Consergeria o a la Biblioteca.  

D’altra banda, estem buscant patrocinadors que vulguen col·laborar amb la carrera. Si esteu interessats, podeu cridar al centre i preguntar pel vicedirector, Paco Fernández.  

Us animem a col·laborar amb la iniciativa i agraïm per endavant que ens ajudeu amb la vostra aportació per un Nadal més solidari amb els desfavorits.