ACTUACIÓ MEDIAMBIENTAL

      

     

L'alumnat de Cultura Científica de 4t d'ESO i de CTM de 2n de Batxillerat va realitzar una actuació mediambiental a Llíria.

El passat dia 12 de març els alumnes CTM de 2n de Batxillerat i de Cultura Científica de 4t d'ESO acompanyats pels seus professors, Miguel Ángel Sequí i Gemma Esteve, van fer una eixida per a fer la neteja d'un solar pròxim a l'institut com s'aprecia en les imatges. Els alumnes van omplir més de deu bosses grans de fem amb el paper, els plàstics i les llandes recollides. Posteriorment es va avisar al Tècnic de medi ambient de l'Ajuntament per a la seua retirada.

L'activitat, que va resultar molt motivadora per a l'alumnat, va servir per a la conscienciació sobre el gran problema de la contaminació dels ecosistemes que existeix en el nostre entorn.

Aquesta eixida va posar en pràctica part dels continguts i objectius que s'inclouen en el temari de les dues matèries ja que en elles s'estudien la cura del medi ambient i d'avanç de la contaminació per microplàstics i altres contaminants.