Aneu a la barra d'eines

INFORMACIÓ IMPORTANT CURS 21/22

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

El proper 18 de novembre són les eleccions al Consell Escolar, l’enllaç a la web de Conselleria amb tota la informació és:

https://ceice.gva.es/va/web/madres-padres-alumnos/eleccions-centres

BANC DE LLIBRES

HORARI D’ATENCIÓ ALS USUARIS DEL BANC DE LLIBRES DURANT ELS MESOS DE SETEMBRE I OCTUBRE

(A LA BIBLIOTECA DEL CENTRE).

RESOLUCIÓ D´ERRORS, RECLAMACIONS ESTAT DELS LLIBRES, CANVIS D´OPTATIVES, GESTIONS PER A SOL·LICITAR PERTÀNYER Al BANC DE LLIBRES, ETC..

DILLUNS: de 9.50 a 10.45 hores.

DIMECRES: de 12.05 a 13.00 hores.

DIVENDRES: de 12.05 a 13.00 hores.

Les famílies que vulgueu participar en el programa de banc de llibres en el curs 2021-2022 per primera vegada seguiu instruccions d’ací

LLISTATS LLIBRES TEXT

CURS 21-22

ESO

BATXILLERAT

CICLES

CONVOCATÒRIA als actes presencials per a l’assignació de Vacants per a Cicles Formatius en Fase 1 i Fase 2:

– Per a GM Instal·lacions de Telecomunicacions, GS Manteniment Electrònic, GS Electromedicina Clínica, dimecres dia 15 de setembre, a les 9:00 h a la Secretaria del centre (Planta Baixa).
– Per a FPB Serveis Administratius, dimarts dia 14, a les 12:00 h al despatx de Secretaria/Vicedirecció (Planta Primera).
– Per a GM Gestió Administrativa, dimecres dia 15 a les 18:30 h a la Sala d’Usos Múltiples (Planta Baixa).
– Per a GS Administració i Finances, tant presencial com semipresencial, dimecres dia 15 a les 19:00 h a la Sala d’Usos Múltiples (Planta Baixa).

ACLARIMENTS IMPORTANTS:

– Si els estudis no estan especificats és perquè no existeixen vacants, com FPB Electricitat i Electrònica i GM Farmàcia i Parafarmàcia.
– Es tracta de grups de 1r curs, llevat de GS AF Semipresencial, que inclou les persones interessades en mòduls de 2n curs, que també han d’acudir a l’acte.
– Per a estudis de 2n curs, llevat de GS AF Semipresencial -ja anomenat- i GM Gestió Administrativa -per al que no hi ha cap vacant- pregunteu presencialment a la Secretaria del centre (Planta Baixa), fins al divendres dia 17.
– Les persones ja admeses i matriculades en GS Administració i Finances, modalitat semipresencial, que volen “ampliar” els mòduls i ja ho varen sol·licitar, no han d’acudir a l’acte d’adjudicació, rebran informació de la situació de la seua matrícula mitjançant la tutora o el tutor.

MATRÍCULA PAU

Donada la situació sanitària actual i per evitar aglomeracions, preguem que l’alumnat llisca les instruccions adjuntades i vinga a la secretaria del centre en el següent ordre, a partir de les 9h, escalonadament: dilluns 15, els 10 primers alumnes del Batxillerat Humanístic, dimarts 16, la resta de l’alumnat del Batxillerat Humanístic. Dimecres 17 els 12 primers alumnes del Batxillerat Científic, dijous 18 els 12 següents i divendres 19 els 12 següents. Diluns 22 alumnat de FP i de cursos anteriors que vol millorar nota, així com alumnat que no ha pogut anar el dia assignat. Dimarts 23 la resta del Batxillerat Científic

Porteu preparats els diners per a l’ingrés per matricular-vos i 44,50€ més pel pagament de la taxa (que us generen en secretaria) per a sol·licitar el títol de batxiller.

PRUEBAS DE ACCESO CICLOS FORMATIVOS. Listados provisionales.

10/6/20 Publicación listas provisionales admitidos y no admitidos

Listas provisionales grado medio

Listas provisionales grado superior

Listas exenciones grado medio

Listas exenciones grado superior

El alumnado que ha solicitado exención debe comprobar si se ha aceptado, se ha denegado o está pendiente de resolución

  • Si se ha solicitado exención en alguna parte de la prueba, pero está pendiente de aportar documentación, aparecerá una X en la columna P (Pendiente).
  • Si se ha solicitado exención en alguna parte de la prueba, y se le ha denegado, aparecerá una X en la columna D (Denegada)
  • Si se ha solicitado exención en alguna parte de la prueba, y se le ha concedido, aparecerá una X en la columna A (Aceptada)

RECLAMACIONES HASTA EL 11 DE JUNIO DE 2020 (Al mismo correo electrónico que se presentó la inscripción)

Las listas pueden sufrir modificaciones ante posibles errores detectados o reclamaciones. Se deberán consultar las listas definitivas

MUY IMPORTANTE: Estar inscrito para realizar la prueba de acceso no implica la admisión automática del candidato para cursar las enseñanzas correspondientes.

Aquellos aspirantes que se presenten a la prueba de acceso deberán formalizar la solicitud de admisión en el centro educativo donde quieran realizar el ciclo formativo y, en el caso de ser admitidos, formalizar la matrícula en los plazos establecidos.

Mesures per a la prevenció de contagis de la COVID-19. FASE 2

La porta principal romandrà tancada, de manera que famílies i alumnat hauran d’acudir al centre amb cita prèvia (de 9 a 13h, 962718330) , i des de consergeria, després de les comprovacions corresponents, se’ls permetrà l’entrada . Si l’aforament ho permet, podran accedir a realitzar tràmits en secretaria, sense cita prèvia. Totes les persones han d’accedir al centre amb la seua mascareta.

No pot acudir al centre famílies o alumnat amb símptomes compatibles amb la COVID-19 o diagnosticat de la COVID-19, o que es trobe en període de quarantena domiciliària per haver tingut contacte amb alguna persona amb símptomes o diagnosticat de la COVID-19

La puerta principal permanecerá cerrada, de manera que familiares i alumnado han de acudir al centro con cita previa (de 9 a 13h, 962718330) , y desde conserjería, tras las comprobaciones correspondientes, se les permitirá la entrada . Si el aforo lo permite, podrán acceder a realizar trámites en secretaria, sin cita previa. Todas las personas han de acceder al centro con su mascarilla.

No pueden acudir al centro personas con síntomas compatibles con la COVID-19 o diagnosticados de la COVID-19, o que se encuentren en período de cuarentena domiciliaria por haber tenido contacto con alguna persona con síntomas o diagnosticada de la COVID-19

INFORMACIÓ ADMISSIÓ

D’acord amb el DECRET LLEI 2/2020, de 3 d’abril, el procediment d’admissió als ensenyaments d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional Bàsica, Formació Professional de Grau Mitjà i Formació Professional de Grau Superior per al curs 2020-2021 es tramitarà de forma electrònica. Anirem publicant en aquesta pàgina tota la informació que ens arribe.

VACANCES DE PASQUA

Hui comencem les vacances de Pasqua, seguint les recomanacions de Conselleria, el professorat no manarà deures nous per aquests dies. Esperem que l’alumnat i les famílies troben un equilibri entre passatemps i estudi que els permeta posar-se al dia en tot el que s’ha manat fins ara i familiaritzar-se amb les noves plataformes de treball. Continuem mantenint el contacte amb les famílies per resoldre qualsevol dubte a través de Itaca i AULES . Us esperem, amb renovades energies, el dia 21, per a continuar treballant el que ens resta de curs.

Hoy comenzamos las vacaciones de Pascua, siguiendo las indicaciones de Conselleria, el profesorado no va a mandar deberes nuevos para estos días. Esperamos que el alumnado y las familias encuentren un equilibrio entre pasatiempos y estudio que les permita ponerse al dia en todo lo que se ha hecho hasta ahora y familiarizarse con las nuevas plataformas de trabajo. Continuamos manteniendo el contacto con las familias, para resolver cualquier duda, a través de Itaca i AULES . Os esperamos, con renovadas energías, el dia 21, para continuar trabajando lo que nos queda de curso.

BONES VACANCES VIRTUALS / FELICES VACACIONES VIRTUALES