La Fórmula Secreta: La Missió Final de la Nostra Aventura Escolar

Ahir dia 19 de juny, a la nostra escola, vam viure una jornada molt especial amb la culminació de la Missió 10 de la nostra estructura gamificada. Aquesta missió, titulada “La fórmula secreta“, va ser especialment emocionant ja que marcava el final d’un viatge fascinant al llarg del curs.

L’alumnat es van organitzar en grups de diferents edats i van passar per 10 tallers on van haver de superar proves divertides i estimulants. Cada prova superada els permetia obtenir una pegatina en el seu carnet de grup. Al final de les 10 proves, cada grup va rebre una paraula que formava part d’un missatge secret.

Aquest missatge secret ens va indicar la ubicació de la “pòcima màgica”, la qual era clau per trobar el codi que obria la caixa on es trobava el nostre últim dinosaure: el T. Rex. Per barrejar la pòcima màgica, vam comptar amb la presència d’una especialista en laboratori que va captivar l’atenció dels xiquets i les xiquetes amb les seves habilitats científiques.

Després de molta cooperació i entusiasme, vam aconseguir rescatar el nostre últim dinosaure i concloure amb èxit aquesta emocionant aventura del curs. Va ser una experiència inoblidable que va posar el punt final a un any ple de descobriments i aprenentatges.

Ara, ja comencem a pensar en les aventures que ens esperen el proper curs. Estem segurs que seran igual de fascinants i enriquidores.

Gràcies a tot l’alumnat i mestres per fer possible aquesta missió i per acompanyar-nos en aquest viatge extraordinari.

Continuarà ……..