Mobilitat Professorat       

Ací teniu un llistat de totes les mobilitats realitzades pel nostre professorat

Mobilitats a Sicilia

Les nostres companyes Isabel Revert i Mariola Garrido realitzaren una mobilitat a Sicília. A continuació disposeu d’una presentació detallada amb les activitats realitzades.​

Mobilitats a Grècia

Entre els dies 25 i 29 de març, las nostres companyes Patri i Neus realitzaren una mobilitat a Grècia. A continuació disposeu del diari d’activitats fetes eixos dies. 

Mobilitats a Albània

Els dies 16 i 17 d’abril, la nostra companya Sílvia Sancho realitzà una mobilitat a Albània on van poder visitar Albacademy i la Polis University

Mobilitats a Malta

Entre els dies 8 i 12 d’abril, els nostres companys Ferran Mas i Pepe Vidal realitzaren una mobilitat a Malta on van poder visitar algunes de les empreses en les quals els nostres alumnes de 2n de SMX estan realitzant les seues pràctiques formatives (FCT).

Mobilitats a Florència

Entre els dies 20 i 25 de novembre, el nostre company Jose Maria Tolsà realitzà una mobilitat a Florència per realitzar un curs de 30 hores al qual s’introduïen els conceptes de CLIL (Content and Language Integrated Learning) i PBL (Propject-Based Learning).

Mobilitats a Florència i Dublín

Aquest últim mes s’han realitzat dues mobilitats Erasmus en el nostre centre. Accedix a la següent pàgina per a conéixer més detalls.

Primera fase del projecte COR-E+ : Cançons, Oralitat i Rondalles

El departament de valencià ha posat en marxa la primera fase del projecte COR-E+ : Cançons, Oralitat i Rondalles.