Informacio

PROVES D'ACCÉS CICLES FORMATIUS 2024

Ja s'han convocat les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior per al curs 2024. Podeu accedir al següent enllaç per obtindre més informació

+informació

 

ERASMUS+ MOBILITAT IRLANDA

LA COMISSIÓ EUROPEA CONCEDEIX LA CARTA ECHE A L'IES L'ESTACIÓ

La Carta Erasmus d'Educació Superior (TIRE) constitueix un marc general de qualitat de les activitats de col·laboració europea i internacional que tot centre d'educació superior podrà dur a terme en el marc del Programa Erasmus+.

+informació

 

NOVETATS

8 d'abril de 2024

A aquest link podeu trobar el diari d’activitats realitzades durant l’estada de l’alumnat francés a Ontinyent (del 12 al 17 de març)

Sol·licitud Beca MEC

20 de març de 2024

La passada setmana el Ministeri va publicar la convocatòria de beques per al curs 24/25. Aquestes beques van dirigides a  l’alumnat que el proper curs desitge continuar estudis de FP, batxillerat o Estudis Universitaris.

Mobilitats a Florència

21 de febrer de 2024

Entre els dies 20 i 25 de novembre, el nostre company Jose Maria Tolsà realitzà una mobilitat a Florència per realitzar un curs de 30 hores al qual s’introduïen els conceptes de CLIL (Content and Language Integrated Learning) i PBL (Propject-Based Learning).

L'ANDANA

Miriam Gonzalez clar 1

RSS L’ANDANA

  • El cervell addicte: què li passa al cervell quan es troba amb drogues 12 d'abril de 2024
    L’alumnat de la matèria de Biologia de 2n de Batxillerat ha assistit fa escasses setmanes a una interessant conferència titulada El cervell addicte, emmarcada dins del programa “Despertant les vocacions científiques”, de la Càtedra de Divulgació científica de la Universitat de València. L'activitat, que va tindre lloc al saló d’acte de l’IES Pou Clar, va […]
  • Monòlegs científics de Big Van Ciència 11 d'abril de 2024
    L’alumnat de 3r d’ESO i del Batxillerat Científic de l’IES L’Estació ha pogut gaudir dels monòlegs científics de la companyia Big Van Ciència, que el passat mes de març estigué a la Sala Gomis compartint coneixements amb els joves en un espectacle no exempt d’humor, en el qual intervingueren de manera voluntària alguns dels nostres […]
  • Resum en fotos de la III Cursa solidària 9 d'abril de 2024
    Abans de les vacances de Pasqua, vos informàvem de la III Cursa solidària que va organitzar el Departament d’Educació Física. Aquesta setmana, quan encetem el tercer trimestre, vos oferim les fantàstiques fotos que el nostre company Toni Ferrero va realitzar durant la realització d’aquesta activitat.