ERASMUS       

Educació Superior: FP Grau Superior


LA COMISSIÓ EUROPEA CONCEDEIX LA CARTA ERASMUS D’EDUCACIÓ SUPERIOR A L’IES L’ESTACIÓ

La Comissió Europea ha concedit a l’IES L’Estació l’aprovació de la Carta ECHE d’Educació Superior per a la totalitat del programa Erasmus+ 2021-2027.

La Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE) representa un estàndard de qualitat per als activitats de col·laboració europea i internacional en institucions d’Educació Superior que participen en el Programa Erasmus+. Això implica la capacitat de participar en mobilitats relacionades amb l’aprenentatge.

A l’IES L’Estació creiem que el programa Erasmus+ contribueix al desenvolupament de la maduresa i l’autonomia dels nostres estudiants de Formació Professional a proporcionar-els experiències professionals i formatives valuoses. A través d’aquestes mobilitats, adquireixen valors com el respecte i la tolerància, a més de desenvolupar habilitats lingüístiques, socials i culturals que els permeten integrar-es no només en el mercat laboral, sinó també en la societat en general.

El programa Erasmus+ està àmpliament reconegut a nivell mundial i destaca per la seva contribució a la cohesió i al coneixement de la Va unir Europea entre els joves. En la nostra opinió, és el programa d’intercanvi educatiu més rellevant en l’actualitat.

ECHE_IESTACIO_SIGNAT-1