CFGS Transport i Logística i el 3×2

MATRÍCULA CICLES FORMATIUS

El proper curs 2021-22 IES L’Estació incrementa la seua oferta formativa amb el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGSde Transport i Logística, cicle de la família professional de Comerç i Màrqueting.

Aquest cicle formatiu te la següent característica, els mòduls del primer curs son exactament els mateixos que els del CFGS Comerç Internacional, que ja porta temps impartint-se al nostre centre.

El disseny de l'itinerari formatiu que ha autoritzat la Conselleria d’Educació al nostre centre és el conegut com un 3x2, que significa que amb tres cursos pots obtenir dos titulacions diferents.

En el nostre cas concret, vol dir que, si acabes 1r i 2n de Comerç Internacional, cursant 2n de Transport i Logística tindries els dos CFGS, amb tres cursos, dos cicles formatius, el de Comerç Internacional i el de Transport i Logística.

Però, si de moment no tens interès en fer els dos cicles, i sols vols fer-ne un, cap problema, el que has de fer és matricular-te en 1r de Comerç Internacional (recordem que aquest curs és comú per als dos cicles) i quan passes a segon curs, tries si vols continuar amb Comerç Internacional o si vols fer Transport i Logística, així de fàcil.