Admissió i matricula FP per al curs 21/22 (Assistents telemàtics)

admissió_FP

Ja estan disponibles els assistents  telemàtics per fer l'admissió a Formació Professional, recorda que estaran oberts fins el 1 de juny. No t'ho deixes per a última hora !!!

– La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica tant en FP Bàsica com en els cicles de grau mitjà i superior serà del 21 de maig a l’1 de juny
– La matriculació en FP Bàsica anirà del 16 al 22 de juliol i del 23 al 30 de juliol en grau mitjà i superior

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el DOGV (consultar ací) el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2021-2022 dels nivells d’FP impartits als centres sostinguts amb fons públics i que engloben tant l’FP Bàsica com els cicles de grau mitjà i de grau superior, els programes formatius de qualificació bàsica (PFQB) i l’FP Bàsica de segona oportunitat; aquesta última, dirigida a les persones beneficiàries del Pla d’ocupació juvenil.

Tota la tramitació a través de telematricula.es

El procés d’admissió en els estudis d’FP el realitza l’alumnat, o les seues famílies en el cas que les persones aspirants siguen menors d’edat, i se centra a aportar tota la informació i posar les opcions dels centres preferents per a poder fer la baremació i la determinació del centre educatiu.

Aquest procediment va presentar l’any passat una novetat rellevant, ja que va passar a tramitar-se de manera telemàtica en l’espai web consultar ací.

Aquesta tramitació, que va crear Educació de la Generalitat per a donar solució a un procediment marcat per la pandèmia i l’estat d’alarma, va resultar molt beneficiosa i pràctica per a les persones interessades a estudiar FP. Fruit d’aquesta experiència, telematricula.es s’ha consolidat com l’opció prioritària per a realitzar aquest tràmit a partir d’ara.

En aquests moments, la Conselleria treballa en l’actualització de telematricula.es i l’espai web estarà habilitat perquè estiga en funcionament en el calendari previst d’admissió que s’ha assenyalat.

L’espai web inclourà tota la informació per a realitzar el procediment d’admissió telemàtic, així com les respostes a les preguntes freqüents que puguen sorgir per a fer el tràmit. En breu se n’informarà en detall.