Dos projectes de l’IES Salvador Gadea entre els deu finalistes del “Concurs Projecte Empresarial” de la Universitat de València

L’alumnat de l’optativa Gestió de Projectes d’Emprenedoria de segon de batxillerat ha estat treballant en la creació d’una idea de negoci i en l’elaboració d’un pla d’empresa. Els cinc projectes realitzats van ser presentats al concurs d’emprenedoria de la Facultat d’Economia i, encara que tots ells tenien qualitat per a ser seleccionats, dos han passat a la final: REVIU i SYGIS. Per a tots dos, el premi de la Facultat d’Economia per arribar a la final és de 250€.

  • El projecte Reviu ha sigut realitzat per Fran Zaragoza, Paula Saiz, Carla López i Manuel López.
  • El projecte Sygis ha sigut realitzat per Sofia Tàpia, Samuel Raussel, Carla Díaz i Iván Sanz.

Tots dos equips compten amb tres membres del batxillerat de Ciències Socials i un membre del batxillerat Científic Tecnològic, i han sigut coordinats per la professora del Departament d’Economia Laura Gabarda.

La següent fase del concurs consistix en la presentació i defensa del projecte en l’hall de la Facultat de Econoḿía el pròxim 9 de maig. Després de la deliberació del jurat es concediran 4 premis: •Premi “Facultat d`*Economia”.

  • Premi “Empresa i Humanisme”.
  • Premi “Finances Internacionals Banc de Santander Universitat de València”
  • Premi “Turisme Sostenible” de la Càtedra de Nova Transició Verda.

El premi consistix en 500€ per a l’equip i un diploma per a cada component.

Vídeos presentació dels projectes.