Premi al 2n millor clipmetratge de la Comunitat

L’IES FRANCESC RIBALTA GUANYA EL PREMI AL SEGON MILLOR CLIPMETRATGE DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Aquest dijous 21 de març s'ha fet el lliurament de premis de la Final Autonòmica de la XV edició del Festival de Clipmetratges Mans Unides al Real Casino Antic de Castelló. Se'ns ha convidat per ser un dels sis centres finalistes de la Comunitat Valenciana. Dels once vídeos finalistes, tres són del nostre Institut.

El premi al segon millor vídeo de la Comunitat Valenciana ha estat per a les alumnes Inés Salvador i Paula Alayo de 4tESOB.

“JUNTOS PONDREMOS LA B DE BIENESTAR”

https://www.clipmetrajesmanosunidas.org/videos/juntos-pondremos-la-b-de-bienestar/

Dos dels vídeos del nostre alumnat han rebut el Diploma de finalistes. Aquests vídeos són:

«LAS LLAVES DEL MUNDO» ( Olaya Cuenca, Paula Ioana de la Rosa, Carmen Medall, Emma Thierie- 3ESOB y Esther Edo – 3ºESOC)

https://www.clipmetrajesmanosunidas.org/videos/las-llaves-del-mundo/

«HAGAMOS UN MUNDO MEJOR PARA TODOS» (Iker Nieto 3ESOF y Alessandro Madrid 3ESOE)

https://www.clipmetrajesmanosunidas.org/videos/hagamos-un-mundo-mejor-para-todos/

Els donem l'enhorabona i esperem que l'any que ve l’alumnat segueixi implicant-se en aquest concurs. L'important és la conscienciació gràcies a aquests vídeos. Enguany l'alumnat ha visibilitzat amb exemples o idees com acabar amb la injustícia climàtica i com poder viure de manera més sostenible.

Us animem a seguir votant els nostres representants fins al 17 d'abril; perquè a banda dels tres premis de jurat professional, el nostre alumnat pot optar al premi de jurat popular. De moment el vídeo més votat de la Comunitat Valenciana és «HAGAMOS UN MUNDO MEJOR PARA TODOS».