eTwinning: Seminari Bilateral eTwinning Portugal-Espanya

La nostra companya Marisa Falcó ha assistit al Seminari Bilateral eTwinning Portugal – Espanya que ha tingut lloc durant els dies 2, 3 i 4 de novembre a Madrid. Aquest seminari, el tema central del qual era «Innovació i benestar social: un repte», és un dels esdeveniments de formació convocats, com cada any, per l’Agència Nacional eTwinning per a promoure la trobada de docents de diferents països i facilitar la creació de projectes eTwinning.

Durant aquesta mena de formació presencial, s’assisteix a conferències, taules redones i sessions de treball col·laboratiu en el qual els docents proposen idees per a futurs projectes i troben als seus socis entre els participants, una oportunitat única ja que es té un contacte real amb els nostres futurs socis de projecte, la qual cosa dona una major seguretat i confiança a l’hora de participar o crear el nostre propi projecte eTwinning.

Gràcies a aquest esdeveniment, naix un nou projecte per al nostre centre: «Well-Being: What does it take?», que tractarà a més el tema anual eTwinning 2024 : «Benestar a l’escola».

Des de la coordinació eTwinning, us mantindrem informats de la pròxima convocatòria d’esdeveniments eTwinning.