PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS GM I GS 2022

Llistes definitives 10 de juny:

En les llistes «definitives amb nota final» publicades el dia 10 de juny, aquells que teniu qualificació final i per tant heu aprovat les proves, ja podeu passar per CONSERGERIA a recollir el certificat.

Els que esteu pendents de presentar la documentació justificativa de les exempcions us apareix: «PE (Pendent d'exempció)»

Podeu consultar les llistes definitives fent clic en l'enllaç corresponent.

Important: la documentació justificativa de les exempcions de GM i GS es pot presentar fins al dia 30 de juny (presentar en secretaria de 9.00 a 14:00h).

El dia 1 de juliol es tornaran a publicar llistes definitives tenint en compte les exempcions justificades i s'entregaran els certificats.

Recordeu consultar de nou les llistes.

Enllaç a la pàgina web de la Conselleria d'Educació, cultura i Esport

Inscripció del 21 al 30 de març de 2022

INSCRIPCIÓ:

  • Electrònicament. La documentació haurà de ser enviada signada (a mà o electrònicament) i, en format electrònic (preferiblement en pdf) mitjançant un únic correu electrònic al 12001228.secretaria@edu.gva.es en l'assumpte cal escriure les sigles PAC i a continuació el nom i cognoms de la persona sol·licitant.
  • Presencialment en la secretaria del centre del 28 al 31 de març. (El Centre romandrà tancat del 21 al 27 de març per festes de Magdalena)

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  • Sol·licitud degudament emplenada.
  • DNI / NIE o targeta d’identitat d’estranger expedida per la comissaria de policia o oficina d’estrangers, certificat d’empadronament en un municipi, visat d’estudis o targeta d’estudiant estranger.
  • Declaració responsable (la facilita l’Institut o bé a través de la pàgina web) que no es reuneixen els requisits d’accés directe, i que, si en el moment de formalitzar la matrícula al cicles reuniren aquests requisits, renunciarien a l’accés per prova, encara en el cas d’haver-la superat, per a optar a les places d’accés directe.
  • Justificant d’haver pagat la taxa corresponent. En cas de reducció o d’exempció de la taxa, s’haurà d’acreditar la condició per poder justificar la reducció o exempció corresponent.
  • Documentació justificativa d’exempció d’alguna part de la prova.

+ info a la web de Conselleria: https://ceice.gva.es/va/web/formacion-profesional/presentacion-y-calendario

Sol·licitud GM

Sol·licitud GS

Declaració responsable

Procediment pagament taxes

Calendari (Annex I)

Alumnat admés a les proves d'accés

Horari Proves (Annex II)

Reclamacions

Llista de qualificacions provisionals GRAU MITJÀ

Llista de qualificacions provisionals GRAU SUPERIOR

Exemple de càlcul de la nota