Presentació Kick-off Meeting a Finlàndia

Dins del projecte Interaction: talk to me! I’m here el 20 d’octubre es va fer un Kick-off meeting es a dir una reunió de coordianció i foramció inicial organitzada per la coordinadora del projecte Erasmus +.

L’objectiu del projecte és millorar la capacitat dels estudiants d’utilitzar diferents eines de comunicació en contextos internacionals, intergeneracionals i professionals.

L’objectiu més rellevant del projecte és millorar el nivell de competències i competències clau, tenint en compte la seva relevància al mercat laboral que inclou tècniques de comunicació, digitals i desenvolupament de la soft skills.

Disseny gràfic: Hao Ran Wu
Tipografia: Marcos Belda
Supervisió: Mara burguera

Ací teniu la presentació del projecte

Projecte-Interaction-Presentacio