El nostre centre entra en la xarxa Khelidôn

Des del darrer mes de juny, l’IES Gilabert de Centelles forma part de la xarxa de centres d’aprenentatge cooperatiu de tot Espanya, la xarxa Khelidôn. El Grup d’aprenentatge cooperatiu del nostre centre, format per més de 40 professors i professores d’ESO, Batxillerat i Cicles, ha estat el promotor d’aquesta adhesió que ha sigut aprovada formalment pel Claustre i que ens permetrà seguir avançant en l’aplicació d’aquesta metodologia inclusiva.

“La Xarxa KHELIDÔN s’ha creat amb la finalitat que els centres que han seguit i culminat el procés de formació/assessorament sobre el Programa CA/AC en les tres etapes (Introducció, Generalització i Consolidació) puguin continuar el contacte entre ells i amb els promotors d’aquest programa. D’aquesta manera, els centres i les persones adherides a la Xarxa podran compartir les experiències –com a docents o com a assessors o assessores- relacionades amb l’aprenentatge cooperatiu en l’aplicació del Programa CA/AC en els tres àmbits d’intervenció que el conformen (Àmbit A: Cohesió de grup; Àmbit B: Treball en equip com a recurs; Àmbit C: treball en equip com a contingut), i podran intercanviar els materials que en relació a aquests tres àmbits hagin estat elaborats pels centres i les persones adherides a la Xarxa.

Per altra banda, la Xarxa KHELIDÔN també té com a finalitat certificar i validar, a través de la Universitat de Vic, les accions formatives (Jornades, Simposis) que duguin a terme els òrgans de la Xarxa”.