Premi i nominacions estudiants 3r PDC del curs 2023/24

L'IES Montserrat d'Elx està d'enhorabona! L'alumnat de 3r de PDC 2023/24 ha sigut nominat en dues categories de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu, MICE 2024, i una alumna del mateix grup ha estat guardonada pel seu treball en l'EMOVE, Festival Internacional Escolar i Universitari de les Arts Audiovisuals.
Fatine Azdimousa, amb la seua obra "Monstre", ha resultat guanyadora en la secció Còmic en categoria 2n cicle d'ESO (14-16 anys) de l'Emove. El lliurament del premi serà el proper 19 d'octubre a les 12.30 a València. Us adjuntem l'enllaç on l'organització va fer públic tota la relació de premiats i premiades.
https://www.facebook.com/share/p/144vMKPrQT/
Però necessitem la col·laboració de tot l'alumnat del Montse i les seues famílies per a aconseguir dos guardons més. S'ha iniciat el període de votacions del premi del públic per als curtmetartges i booktrailers de la MICE 2024, la Mostra Internacional de Cinema Educatiu.
Us facilitem els enllaços dels treballs nominats de l'IES Montserrat Roig:
- Tota la classe de 3r de PDC ha resultat nominada al premi del públic pel curtmetratge "L'habitació de la pau", en la categoria MICE València d'ESO, batxillerat, cicles formatius i FPA (votació via Internet visionant l'enllaç que adjuntem).
https://youtu.be/XimQSjkQUfU?feature=shared
- I l'alumna Yaoying Wang ha resultat nominada al premi del públic pel seu treball "El dragón y la princesa" en categoria MICE València Book Tràiler infantil, primària, ESO, batxillerat, CF i FPA (votació via Internet visionant l'enllaç que adjuntem).
https://youtu.be/LYDJ2G05kKo?feature=shared
Es tracta de visionar-los i com més gent els visione, més puntuacions del públic obtindran.
Us animem a compartir entre familiars i amics els enllaços.
Els treballs van ser coordinats pel tutor i professor de Llengua i Literatura Valenciana Ernest Parra.
Esperem la vostra col·laboració.
Visca el Montse!!!
Ernest Parra
Professor de Llengua i Literatura Valenciana