Beques Formació Professional Curs 23-24

L’alumnat que estiga cursant en l’any acadèmic 2023-24 algun dels ensenyaments que preveu esta convocatòria podrà optar a les subvencions per una d’estes modalitats:

a) Modalitat de Formació Professional Dual en administracions públiques.

Estan destinades a proporcionar una ajuda a l’alumnat que combine l’activitat formativa en el centre educatiu amb l’activitat en un centre de treball mitjançant el model de Formació Professional Dual en les administracions públiques del sector públic estatal, autonòmic, local o en universitats, així com ens autònoms.

b) Modalitat de Formació en Empreses allunyades del centre educatiu, Dual o Formació en Centres de Treball (FCT).

Estan destinades a proporcionar una ajuda a l’alumnat per a realitzar la Formació Professional Dual en empreses de la Comunitat Valenciana o de la resta de l’Estat, una vegada acreditada la necessitat de desplaçament per a adquirir les competències predeterminades en el lloc formatiu.

c) Modalitat de desplaçament.

Estan destinades a sufragar totalment o parcialment les despeses derivades de residència, transport i manutenció d’alumnat que curse cicles de Formació Professional en centres allunyats de la seua residència habitual.

Període de sol·licitud: del 25 de maig al 5 de juny

Podeu trobar informació en el següent web:

https://ceice.gva.es/va/web/formacion-profesional/subvencions-alumnat-fp

NORMATIVA:

2024_4682-2

Donació al centre de bancs i càmeres per l’AMPA

L’AMPA del nostre IES ha col·laborat en la adquisició de nous bancs per al pati i així poder disposar de més espai per fer classes a l’aire lliure.

També s’han adquirit e instal·lat càmeres de videovigilància per controlar les escales del centre, els finals dels corredors i la part de darrere dels barracons al pati.

Moltes gràcies a l’AMPA per aquesta col·laboració amb l’IES Mestre Ramon Esteve.