Invitació a assistir al Programa d’activitats formatives del nostre institut (II)

Han començat les sessions del Programa d’activitats formatives del nostre institut!! Esteu convidats!!!

El Programa està obert a tota la comunitat educativa. Anirem publicant les diferents sessions i ponències que es realitzaran i a les quals us convidem a assistir.

Aquest setmana continuem amb les activitats formatives obertes per a qualsevol membre de la comunitat educativa i en són dues: 

  • El dilluns 15, a les 16:00 h, amb una ponència de Miquel Ribera en representació de l’Associació Valenciana per al foment de l’Economia del bé comú, dins del seminari amb aquest contingut tan necessari.
  • El dijous 18, a les 16:00 h, amb una altra ponència molt diferent però molt interessant també per al seminari: Capgirem l’institut, a càrrec de Silvana Andrés com a representat de l’entitat ARQUILECTURES, per a donar-nos una visió tan diversa de l’espai docent, continuant la ponència del curs passat: “L’espai coma tercer docent II”.

Des del seminari “Metodologies alternatives a les nostres aules” informem que el dijous, dia 11 de novembre, a les 15:30 h, en la Sala d’usos múltiples, tindrà lloc la ponència de Luis Illueca per a introduir-nos en “L’aprenentatge cooperatiu: atenció a la diversitat i estratègies d’intervenció” com a ferramenta de treball a qualsevol matèria, als àmbits i als projectes.

El dilluns, 8 de novembre, a les 16:30 h, en la Sala d’usos múltiples de l’institut, tindrà lloc la ponència de la Càtedra de l’Economia del Bé Comú de la Universitat de València, a càrrec d’Ana T. Ejarque Catalá. Esperem que aquesta ponència sobre l’Economia del bé comú i les economies transformadores, des de la rigorositat de la Universitat de València, siguen del vostre interés.

Esteu convidats i convidades!!