PUNTS DE LLIBRE QUE CANVIEN VIDES @sav

💖💖AGRAÏTS I EMOCIONATS 💖💖 Volem compartir i agrair tant en nom de @savethechildren_es, com del nostre propi als nostres companys i companyes, ja que han sabut traslladar la il·lusió pel projecte a l’ alumnat.

També volem agrair a les famílies, que han fet la seua aportació en forma de donatiu econòmic. Amb eixa ajuda @savethechildren_es pot continuar treballant pels drets de la infància i aconseguir que la infància sobrevisqui, tingui accés a una educació de qualitat i estiguin protegits. 📝📚🌟

A més a més, ens han enviat el segell de centre solidari!!!!!! 🥰,que representa tot allò pel qual treballem junts: LA DEFENSA DELS DRETS DE LA INFÀNCIA ❣️MOLT CONTENTS, MOTIVATS I IL•LUSIONATS PER CONTINUAR AJUDANT ❣️

Convocatòria del professorat especialista (Cicles formatius)

ACTUALITZACIÓ (17/07/24) LLISTA DEFINITIVA ADMESOS I CONVOCATÒRIA FASE II

LLISTAT ADMESOS

ACTUALITZACIÓ (15/07/24) PUBLICACIÓ LLISTATS ADMESOS

llistat

__________________________________________________________________________________________________________

CONVOCATÒRIA

Professor/a especialista que impartisca el mòdul 1325 “Tècniques d´equitació” inclòs dins del 1r curs: EQUITACIÓ

Professor/a especialista que impartisca el mòdul 1333 “Guia de baixa i mitja muntanya” inclòs dins del 1r curs: MUNTANYA

Professor/a especialista que impartisca el mòdul 1339 “Maniobres amb cordes” inclòs dins del 2n curs: CORDES

💫✨ʀᴇꜰᴜɢɪꜱ ᴀɴᴛɪᴀᴇʀɪꜱ ᴅ’ᴀʟᴀᴄᴀɴᴛ✨💫

El nostre alumnat de 4t d’ESO, dins l’assignatura d’Història ha tingut l’oportunitat de visitar dos dels refugis antiaeris d’Alacant, dels més de 92 que es van construir durant la Guerra Civil per evitar les nefastes conseqüències dels bombardejos sistemàtics als quals va estar sotmesa la població durant este període.  Posar-se en la pell de la gent que quedà atrapada en el malsomni de la guerra, en una ciutat de rereguarda com era Alacant, però objectiu estratègic de l’aviació alemanya i italiana ha estat també una forma d’empatitzar amb els conflictes actuals i amb els companys/es que desafortunadament també els han viscut en algun moment recent.☮️☮️Hui més que mai es fa necessari recordar el passat, per aprendre de les errades  i evitar truncar les esperances de tanta gent 🕊️☮️

Visita al Museu Vintage del Videojoc.

Durant aquesta activitat, l’alumnat va tindre l’oportunitat de submergir-se en la història dels videojocs i descobrir més de 300 equips informàtics que recorren l’evolució dels videojocs des dels anys 60 fins a l’actualitat. A més, van visitar l’exposició temporal de Monkey Island, on van conéixer més sobre la història d’aquest joc, van jugar en màquines recreatives de l’època especialment preparades i es van traure fotos en un impressionant fotoreclam.
Aquesta activitat està pensada per a tots els públics a partir de 6 anys, oferint un espai col·lectiu on la interacció, la creativitat i la divulgació són els principals atractius. Durant la visita, els xiquets i xiquetes van tindre l’oportunitat de jugar lliurement en les diferents màquines, conéixer la seua història i evolució, tant a Espanya com fora del nostre país, i participar en tallers i cursos de temàtica arcade.
El Museu del Videojoc *Arcade *Vintage és una iniciativa que compta amb el suport institucional de l’Ajuntament d’Ibi, l’esforç de l’Associació Cultural Arcade Vintage, el patrocini d’empreses de la importància de GAME i Disfrazzes, i la col·laboració de la resta d’associacions Arcade, desenvolupadors de videojocs, preservadors i restauradors del nostre país.

EL DEPARTAMENT DE FILOSOFIA I L’ALUMNAT DE 1° DE BATXILLERAT VISITA XÀBIA

🚌✨ L’alumnat de primer de batxillerat ha gaudit d’una increïble visita al centre històric de Xàbia! Han explorat l’encantador casc emmurallat, la imponent església, la tradicional llotja i el fascinant museu arqueològic i etnològic.

A més, han tingut l’oportunitat de visitar l’impressionant Cap de Sant Antoni i gaudir de les vistes de la bella Badia de Xàbia. Un dia ple d’història, cultura i paisatges espectaculars.

Gràcies a tots per fer d’aquesta visita una experiència memorable! 🌊🏛️

MATRICULACIÓ CURS 24/25

L’ASSEGURANÇA ESCOLAR ÉS OBLIGATÒRIA PER A L’ALUMNAT QUE CURSA 3r i 4t ESO, BATXILLERAT i FP

EL PAGAMENT DE 1,12€ S’HA DE FER EN EL COMPTE IBAN: ES29 0081 1067 2800 0101 4709

L’AGENDA DEL CENTRE ÉS OBLIGATÒRIA .

Serà GRATUÏTA PER ALS/LES ASSOCIATS/DES A L’AMPA QUE FORMALITZEN EL PAGAMENT DE LA QUOTA CORRESPONENT (ver condicions en AMPA). Per als/les associats/des s’entregaran ELS PRIMERS DIES DE CLASSE. Si opteu per no associar-vos, haureu de venir del 3 al 6 de Setembre per recollir-la en consergeria i abonar 5€.

WEB FAMÍLIA. És el sistema de comunicació famílies-professorat establida per la Conselleria d’Educació.

L’alumnat nou en el centre o que canvie d’estudis ha d’emplenar, signar i entregar en Secretaria el full per autoritzar-nos a gestionar l’enviament d’una contrasenya. Si s’ha oblidat la contrasenya no cal tornar a fer el full, hi ha una opció en l’aplicació per poder recuperar la contrasenya sense vindre o contactar amb el centre.

TRANSPORT. S’entrega juntament amb la matrícula (ALUMNAT ESO, FP BÀSICA I BATXILLERAT).

Si ja heu demanat anteriorment en este centre amb l’entrega en Secretaria de l’esborrany que ix en Web Família tindreu prou. Si és la primera vegada que el demaneu cal entregar en Secretaria un certificat de distància amb l’imprès corresponent ENLLAÇ A IMPRÈS.

FULL DE MATRICULAT PER A TOT L’ALUMNAT: ENLLAÇ

LA MATRÍCULA ES FARÀ EFECTIVA, NOMÉS, SI ES COMPLEIXEN ELS PASSOS SEGÜENTS: 

  1. ALUMNAT QUE HA CURSAT AL CENTRE 1rESO EN EL 2023-2024 

Empleneu el full de matrícula degudament signat i entregueu-lo en secretaria junt a una fotocòpia del DNI de l’alumne/a del 28 de juny fins el 2 de juliol. 

  1. ALUMNAT QUE HA CURSAT AL CENTRE 2n, 3r ESO, repetidor 4ESO o que ha cursat FPB1 EN EL 2023-2024  

Empleneu el full de matrícula degudament signat i entregueu-lo en Secretaria junt al resguard del pagament assegurança del 2 al 9 de juliol. 

  1. ALUMNAT QUE HA CURSAT AL CENTRE 1BAT, CFGM1 O CFGS1  EN EL  2023-2024  

Empleneu el full de matrícula, signeu-lo i entregueu-lo en Secretaria del 10 al 15 de juliol. 

També porteu els justificants dels pagaments de l’assegurança escolar i de les taxes (per poder generar-les heu de seguir el tutorial sobre model 046 BATXILLERAT O CICLES MITJÀ I SUPERIOR). 

TOT L’ALUMNAT DE CICLES ha de portar llegits i signats els següents documents: Consentiment de desplaçament Document Desplaçament i Informació sobre anul·lació de matrícula Document Anul·lació.

L’ALUMNAT DE CICLE DE GRAU MITJÀ necessitarà el següent material per a poder realitzar alguns del mòduls Document Material TGUMN

  1. ALUMNAT QUE CURSARÀ 1r ESO i EN EL 2023-24 HA CURSAT EN COL·LEGIS ADSCRITS (St.Rafael, Muixara i Vall Guadalest) ) 

Empleneu els fulls de matrícula, signeu-los i entregueu-los en Secretaria del 25 de juny fins el 27 de juny. 

També porteu la documentació següent: 

Fotocòpies: targeta SIP de l’alumne/a; DNI de l’alumne/a i DNI del pare i de la mare 

Una foto recent tipus carnet. 

  1. ALUMNAT QUE CURSARÀ FPB1, QUALI O NOU EN EL CENTRE QUE CURSARÀ ESO (Només si heu fet l’admissió a través de Adminnova i una vegada estigueu als llistats definitius d’admesos) CAL: 

Empleneu els fulls de matrícula, signeu-los i entregueu-los en els següents terminis: FPB1 15 al 18 de juliol. ESO: 22 al 26 de juliol. Quali: 25 al 30 de juliol. 

També porteu el justificant del pagaments de l’assegurança escolar (excepte 1r i 2n ESO) i la documentació següent: 

– Fotocòpies: targeta SIP de l’alumne/a; DNI de l’alumne/a i DNI del pare i de la mare (si l’alumnat és menor d’edat).

– Certificat d’empadronament.

– Una foto recent tipus carnet.

  1. ALUMNAT QUE CURSARÀ 1r BATXILLERAT (O NOU EN EL CENTRE DE 2n DE BATXILLERAT), CFGM1 o CFGS1 (O DE SEGON CURS SI SÓN NOUS EN EL CENTRE) (Només si heu fet l’admissió a través de Adminnova i una vegada estigueu als llistats definitius d’admesos) CAL: 

Empleneu els fulls de matrícula, signeu-los i entregueu-los en el termini següent: BAT del 25 al 31 de juliol,  CFGM i CFGS del 24 al 30 de juliol 

També porteu la documentació següent: 

– Fotocòpies: targeta SIP de l’alumne/a; DNI de l’alumne/a i DNI del pare i de la mare (si l’alumnat és menor d’edat).

– Certificat d’empadronament.

-Una foto recent tipus carnet. 

– Els justificants dels pagaments de l’assegurança escolar i de les taxes degudament pagades (per poder generar-les heu de seguir el tutorial sobre model 046 BATXILLERAT O CICLES MITJÀ I SUPERIOR).

TOT L’ALUMNAT DE CICLES ha de portar llegits i signats els següents documents: Consentiment de desplaçament Document Desplaçament i Informació sobre anul·lació de matrícula Document Anul·lació.

L’ALUMNAT DE CICLE DE GRAU MITJÀ necessitarà el següent material per a poder realitzar alguns del mòduls Document Material TGUMN

Projecte Micromón

Durant les últimes tres setmanes, l’alumnat de l’assignatura de Biologia Humana, de 1r de Batxillerat, ha participat, en col·laboració amb la Universitat de València, en el Projecte Micromón.

Aquesta iniciativa pretén divulgar entre l’estudiantat el problema que representa el desenvolupament de resistències a antibiòtics per part de bacteris patògens, alhora que promou l’interés i el desenvolupament de competències científiques a través de diverses sessions pràctiques al laboratori de Biologia.

Durant de les cinc sessions del Projecte, hem aprés a prendre mostres, a sembrar bacteris sobre medis de cultiu sòlid, a fer recomptes de colònies i a realitzar proves d’antibiosi per detectar la presència de bacteris capaços de produir antibiòtics.

La posada en pràctica d’aquest projecte ha sigut un èxit! En total, el grup d’estudiants del nostre centre ha aconseguir aïllar un total de 30 colònies de bacteris productors d’antibiòtics!

Volem agrair al professor Jesús Zueco, del departament de Microbiologia de la Facultat de Farmàcia i a les tres alumnes del grau de Farmàcia que ens han acompanyat, Sara, Maria i Alicia, per haver servit d’inspiració per al nostre alumnat i per haver-nos brindat l’oportunitat de fer CIÈNCIA amb majúscules!

RECOLLIDA DE LLIBRES DE L’AMPA

Estimats Socis,

Informem que pròxim a la finalització del curs escolar els membres de la Junta Directiva estaran tota la setmana del 10 al 14 de JUNY en el Despatx de l’AMPA arreplegant els llibres de Préstec des de les 10.45 h fins a les 13.15 hores i coincidint amb l’horari de patis.

L’orde de RECOLLIDA ESTRICTE serà el següent:

Dilluns 10: 1r ESO

Dimarts 11: 2n ESO

Dimecres 12: 3r ESO

Dijous 13: 4t ESO

Divendres 14: 1r/2n BATXILLER

Si algun alumne, per causa justificada, no poguera entregar els seus llibres en el dia assignat, haurà de comunicar-lo prèviament per email al correu de l’AMPA bancolibrosampa@gmail.com.

Recorden que en les instruccions del Servici de Préstecs de llibres se’ls recorda que el retard en la devolució dels llibres sense causa documental justificada suposarà l’automàtica anul·lació de lliuraments de llibres que poguera sol·licitar el següent curs lectiu i la no devolució o la deterioració de llibres suposarà l’expulsió del Servici de Préstec de Llibres fins que l’alumne-soci reintegre el material danyat o no retornat. En qualsevol cas, no tindrà dret a sol·licitud de llibres fins a l’any següent al rescabalament de Servici de Préstecs de Llibres.