Escape room 4t i 1r de Bat

Escape room: el segrest de la científica.

Moltes dones famoses en ciències han superat els desafiaments d’un camp dominat per homes. La seua contribució ha estat fonamental per al progrés en àrees tan diverses com la intel·ligència artificial, les telecomunicacions, la medicina i molt més. A través del seu treball, ens han brindat el privilegi d’aprendre i créixer a un ritme i nivell increïbles, obrint nous horitzons en el coneixement humà.

Malgrat que només el 20% dels professionals en la ciència són dones, segons revistes científiques, aquesta xifra no captura la plena dimensió de la seua influència. Les dones han deixat una empremta indeleble en el camp de la ciència, superant les expectatives i fent contribucions significatives que transcendeixen els límits del seu percentatge.

Vos convidem a aquest escape room per a descobrir i resoldre diversos enigmes que posaran a prova la vostra destresa i intel·ligència. Així, volem demostrar que la ciència no entén de gènere; és un terreny igualitari on tothom té el potencial de brillar.

El segrest de la científica. Intro

Formulari de respostes:

QR d’accés al formulari
El segrest de la científica. Final