L’IES Clara Campoamor protagonista al museu de les ciències

El passat divendres 19 de maig es va celebrar el concurs de cristal·lografia a l’escola al museu de les ciències de València.

Amb la fira científica culminava el treball de diversos mesos. Calia donar a conéixer els nostres treballs, calia fer-ho bé, i els representants de l’IES Clara Campoamor (Paula Esteve, Amelie Portugués, Natalia Pérez, Mónica Clemente, Diana Romero, Carla San Nicolás, Adrián Calero, Daniel Mejías i Miguel Ángel Toledo) es van mostrar segurs i loquaços. Senzillament espectaculars!!

El nostre centre participava amb tres projectes: “Mineres de Naica”, “Vols una foto?” i “Barbaritat metàl·lica” coordinats pels professors Xavier Giner, Sabrina Valiente i Àngel Tendero, respectivament.

El premi al millor quadern de laboratori és el reconeixement al treball rigorós de documentació i presa de dades. El segon premi al millor projecte científic ens indica que en ciència el més important són les idees i poder dur-les a terme.

El quadern de laboratori i els cristalls obtinguts estaran exposats al museu de les ciències durant tot un any.

Els projectes estaran al hall del centre per a que tota la comunitat educactiva puga conéixer-los.

Si tens idees per a nous projectes, no dubtes en contactar amb el departament de Biologia i Geologia… busquem ments curioses!!!