Descobrint València en anglés

L’alumnat de 1r i 4t d’ESO de la matèria ‘competència comunicativa oral en llengua anglesa’ ha visitat la ciutat de València amb uns guies turístics molt especials. Els i les estudiants de 4t curs d’ESO han sigut els encarregats de guiar a la resta de companys i companyes per la ciutat i han explicat la història i curiositats dels edificis i monuments més emblemàtics de la ciutat en un perfecte anglés.

La nostra excursió ha començat amb una visita a l’Estació del Nord, on hem descobert la seua meravellosa i interessant decoració. Després hem vist la Plaça de Bous i em aprés que durant la Guerra Civil va ser una presó.

Una de les visites més sorprenents ha estat l’Ajuntament de la ciutat. Hem pogut gaudir de les vistes des del balcó i descobrir llocs màgics, com ara el Saló de Cristall.

També ens hem fixat en la detallada decoració de la façana de l’edifici de Correus, les gàrgoles de la Llotja, les atractives parades del Mercat Central, les diferents portes de la Catedral, el Palau de la Generalitat o la majestuositat de les Torres de Serrans.

Ha estat una jornada molt enriquidora en la qual no només hem practicat l’anglés, sinó que també hem aprés molt de la història i monuments de la ciutat.