Hi havia una torre de 414 esglaons …

Abans de començar el nostre diari donarem la resposta a la pregunta que ahir vos vam plantejar: diu la història que Siena va estar fundada pels fills de Remo. Això explica que l´esculptura estiga present en tota la ciutat de Siena.

Per altra banda (i tornant al dia de hui) hem continuat, per un costat, aprofundint en la història de Florència i, per altra banda, en nova ferramenta de treball que estem aprenent en l´acadèmia. 

Pel matí vam decidir fer una miqueta d´esport i van pujar al “Campanile di Giotto”. Després de 414 esglaons vam a arribar al punt més alt de la torre. Com diria Michel, ens ha servit per a treballar els quadriceps de les cames. A mi encara em falta l´oxigen …

Vos deixem unes fotos de les vistes des de les altures. 

Ja per la vesprada era l´hora de tornar a l´acadèmia per a continuar el curs que vos estem presentant estos dies. Hui hem tractat els problemes que pot plantejar esta ferramenta de treball tant dins como fora de l´aula i hem començat a donar resposta a la “pregunta” d´investigació que van començar a treballar ahir.

Ja hem format el nostre equip i estem desenvolupant la defensa que farem del nostre treball davant dels nostres companys esta setmana.

Demà vos contem què tal ho hem fet!