Plataforma internacional per a docents STEM gràcies al projecte europea teach4life

En el projecte europeu 3C4Life, estem treballant con socis de tota Europa per a desenvolupar una plataforma en línia, teach4life, on el professorat de disciplines STEM puga trobar inspiració i motivació per a exercir la seua professió, així com informació sobre desenvolupament professional docent i formació continua.

En particular, teach4life pretén fer costat al professorat STEM en la construcció i desenvolupament de la seua identitat professional a través de tres pilars bàsics:

1. Orientació i desenvolupament de la trajectòria professional docent: la plataforma en línia està dissenyada per a mostrar al professorat STEM diferents opcions i oportunitats professionals.

2. Pràctiques col·laboratives: la plataforma connecta a docents STEM de tota Europa impulsant l’intercanvi d’experiències, preocupacions i bones pràctiques con la intenció de millorar el seu acompliment a l’aula.

3. Desenvolupament de competències STEM: en teach4life el professorat tindrà a disposició una amplia col·lecció de recursos i materials per a impulsar el seu desenvolupament professional a través de competències docents per a les disciplines STEM.

La plataforma s’obrirà al setembre del 2022! També pots apuntar-te al curs “Implementant el currículum LOMLOE en les areas STEM des de la perspectiva europea” en el qual te acompanyarem perquè pugues utilitzar aquests materials d’acord amb el nou currículum. Fins llavors, mantente al dia sobre els avances del projecte en:

https://icse.eu/international-projects/3c4life/

https://3c4life-esp.eu/

#3C4Life #teach4life #STEM #icse