Cursos per a professorat d’Informàtica tercer trimestre 21-22

Des del CEFIRE CTEM us presentem tres cursos de formació en línia de 30 h que suposen una actualització curricular i didàctica dirigida a professorat de l’especialitat d’Informàtica que imparteix docència en ESO i Batxillerat.

Programació en llenguatges d’alt nivell amb DART

En els continguts de l’assignatura hi ha un bloc recurrent que tracta la programació durant l’ESO i el Batxillerat. L’objectiu d’aquesta formació és donar a conéixer les característiques i sintaxis del llenguatge DART. Es tracta d’un curs destinat a aquelles persones que ja estan familiaritzades amb altres llenguatges de programació i que a través d’aquest llenguatge podran crear aplicacions natives multiplataforma per a escriptori, web o dispositius mòbils.

El curs de 30h tindrà lloc en línia del 04 d’abril al 22 de maig de 2022 i estarà tutoritzat per Víctor Manuel Cabezas PozoINSCRIPCIÓ

Disseny web amb HTML i CSS

L’optativa d’Informàtica té un bloc que aborda la Publicació i difusió de continguts. Aquest curs permet al professorat aprofundir en el desenvolupament web amb HTML i CSS. En els continguts del curs destaca l’ús de navegadors per a analitzar pàgines web així com les llicències d’ús i els repositoris de material reutilitzable.

El curs de 30h tindrà lloc en línia del 04 d’abril al 22 de maig de 2022 i estarà tutoritzat per Bartolomé Sintes MarcoINSCRIPCIÓ

Instal·lació, administració i publicació amb gestors de contingut web

El professorat participant en aquest curs coneixerà les possibilitats que ofereix WordPress com a eina per a crear, gestionar i personalitzar un lloc web. El curs ofereix material i recursos didàctics perquè el professorat puga enriquir la docència del bloc de Publicació i difusió de continguts de la matèria optativa d’Informàtica.

El curs de 30h tindrà lloc en línia del 04 d’abril al 22 de maig de 2022 i estarà tutoritzat per José Ramón Ruiz RodríguezINSCRIPCIÓ