Xarxa de joves ambaixadors dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

En aquest Seminari Intercentres coordinat pel Cefire CTEM nou centres educatius estan compartint experiències. En aquests trobades en línia els centres aporten idees i treballen d’una manera contínua els ODS. L’objectiu és que l’alumnat prenga el protagonisme, convertint-se en ambaixadors la missió dels quals és donar a conéixer els ODS a tota la resta de la comunitat educativa, i contribuir a mantindre un esperit de lluita i d’esperança per a aconseguir aconseguir aquests objectius.
La xarxa de centres pels ODS compta amb el suport i suport del Centre de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l’ONU (delegació de Quart de Poblet) i el Cefire CTEM, que us conviden als centres educatius a formar part de la xarxa.