El taller de cafeteria com aprenentatge de destreses prelaborals

L’alumnat adquireix habilitats laborals relacionades amb la restauració com:

  • Atenció al client i treball de les habilitats socials.
  • Ús i cura de la cafetera industrial: fer diferents tipus de café, netejar i utilitzar la llanceta, ús de la descalcificadora.
  • Organització del servei: pasar comanda, anar a comprar el pa, estimar quantitats, reposar i rotar aliments segons caducitat.
  • Treballar d’acord a leș normes de qualitat i higiene alimentària.

ÚS I MANTENIMENT DE LA CAFETERA

RACÓ DE LES TORRADES DE PA

RACÓ DE LES INFUSIONS

El taller de Cuina com eina d’autonomia de l’alumnat

TALLER DE CUINA “ARA CUINE JO”: Un espai on treballar capacítate funcional per a la vida diària.

L’autonomia i la inclusió social és l’objectiu prioritari del taller de cuina, que preten:

*Desenvolupar destresses bàsiques de manipulació i cura d’aliments.

*Treballar amb ordre i autonomie (arreplegar, ordenar armario, fer inventari, llegir i interpretar etiquetes.

*Aprendre a fer receptes amb aliments de proximitat I també d’altres cultures.

*Millorar l’autoestima, l’empoderament i la competència social de l’alumnat.

*Treballar de forma cooperativa.

*Fomentar l’autorregulació de la conducta, adquisició de compromís, valor de l’esforç i constància.

GALERIA DE SABORS

CUINA DE NADAL

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies