Dia de la bici. Eixida cicloturista

Des de l’AMPA del centre us proposem una eixida familiar en bici per al proper diumenge 5 de maig de 2019

Ruta cicloturista
Diumenge 5 maig de  2019
Des de l’AMPA us proposem participar en una ruta cicloturista. Per realitzar aquesta activitat sols necessitem una bici, un casc i ganes de pedalejar.

La ruta que proposem és apta per pares, mares, xiquets i xiquetes amb un mínim de destresa amb la bicicleta, tot i que no és adequada per a bicicletes amb rodetes, qui tinga cadireta per acoplar a la bici pot participar amb xiquets/es més menuts que encara no han assolit l’habilitat d’anar en bici.

Animeu-vos a participar en aquesta activitat i passar un matí amb la família sobre rodes!!!
Recordeu que és una activitat per realitzar en família, pel que no poden vindre xiquets sense un adult que es responsabilitze.

Descripció: Eixirem des de l’escola a les 9:30h del mati, cadascú amb la seua bici i el seu casc. Porteu esmorzar, ja que farem una pausa en la ruta, al paratge de l’Ermita de la Mare de Déu de Gràcia. La ruta que seguirem serà la següent: eixida des del centre,

C/ Botànic Calduch, Enric Valor, Av. Castelló, Andalusia, Riu, Camí Vell Onda Castelló fins rotonda Camí de l’Ermita, Molí Paquero i Llum de Tol fins camí paral·lel Autopista per tornar a buscar el Camí Vell de Vila-real a Onda per tornar a la rotonda fins Camí de l’Ermita, Carrer Atrevits, fins Pavelló Zona nord, Riu Segura, Borriol, Andalusia, Av. Castelló, Manuel Sànchis Guarner i Botànic Calduch
El recorregut es d’uns 15 km, amb un desnivell mínim, sols caldria ficar el peu a terra per baixar fins la Llum de Tol

Us podeu inscriure entregant aquesta fulleta físicament o be online clicant en aquest enllaç:

INSCRIPCIÓ DIA DE LA BICI