PRI5 Visita al Jardí del Papagai

Dijous 25 d’octubre de 2018

 

L’alumnat de pri5 i pri6, en dies diferents, ha realitzat una visita al Jardí del Papagai de Peníscola. Han gaudit d’un dia diferent en què han pogut estar en contacte amb una gran diversitat d’ocells dels cinc continents, a més a més de poder observar els famosos cangurs del parc. Per últim, s’ho van passar d’allò més bé amb l’espectacle protagonitzat per aus en què fan vols acrobàtics, pugen en bicicleta, fan trucs de màgia…

 

En acabar la visita al parc, es van desplaçar a Peníscola per dinar i continuar l’eixida amb la visita al castell i casc antic del municipi. Van tindre temps fins i tot de comprar-se el que volgueren a les tendetes que hi ha als voltants del castell.

 

Cliqueu a l’enllaç per veure les fotos de l’excursió