Taller: reptes per a educació primària a l’aula del futur

Seguint amb l’objectiu d’oferir una formació experiencial i pràctica, de qualitat, es proposa un taller presencial, que es realitzarà al llarg de dos matins de juliol (4 i 6 de juliol, de 9.30 a 13.30) a l’Aula del Futur. En aquest taller reflexionarem sobre diferents dinàmiques, metodologies, aplicacions, dispositius i mobiliari que podem utilitzar en educació primària per a facilitar un aprenentatge centrat en el desenvolupament de competències.

L’aula del Futur és un espai de formació del professorat dividit en sis zones diferents on reflexionar i experimentar com desenvolupar amb els alumnes almenys sis competències diferents (explorar, investigar, interactuar, desenvolupar, crear i presentar), mitjançant metodologies actives, utilitzant diferents dispositius i recursos tecnològics i mobiliari flexible.

Termini d’inscripció: 19 de juny de 2022
Enllaç: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10206698

  >   Formació